New energy bus battery charging

De toekomst van elektrisch vervoer, verbonden door IoT

IoT maakt het mogelijk om oplaadstations en voertuigen met elkaar te verbinden. Dit betekent dat EV-gebruikers op afstand kunnen controleren wanneer en hoe ze hun voertuigen opladen. Slim energiebeheer stelt gebruikers in staat om goedkopere tarieven voor elektriciteit te benutten en het netwerk te ontlasten door piekbelastingen te verminderen.

image-008

Onze oplossing

PRIMAIRE PROCESSEN BESCHERMEN

Communicatiesystemen vormen de ruggengraat van gegevensuitwisseling binnen vitale infrastructuur. Ze zorgen ervoor dat gegevens, inclusief operationele gegevens en meldingen, snel en betrouwbaar kunnen worden verzonden tussen verschillende punten binnen een infrastructuurnetwerk. Prodek draagt bij aan het beschermen van deze netwerken met haar oplossingen. Of het nu gaat om Routers & EDGE gateways, ICONICS. Onze oplossingen stellen infrastructuurbeheerders in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden, problemen te identificeren en te verhelpen, en de algehele betrouwbaarheid en efficiëntie van kritieke systemen te waarborgen. Deze technologieën zijn van onschatbare waarde voor sectoren zoals energie, waterbeheer, transport en meer, waar een storing ernstige gevolgen kan hebben voor de samenleving.

Oplossingen

Bekijk onze oplossingen voor vitale infrastructuur

Referenties

Bekijk onze referenties in de vitale infrastructuur

Partners

We doen het niet alleen, samen met onze partners helpen we onze opdrachtgevers

Vacatures

Meer weten?

rene

René de Theije

Consultant

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor het slim beheren van vitale processen? Onze specialisten vertellen u graag meer.

Gerelateerde oplossingen

istockphoto-1565438407-1024×1024

ICONICS

Geavanceerde software voor moderne industrie

Lees meer