Offshore oil rig drilling gas platform

Veiligheid boven alles

In de wereld van scheepvaart en offshore-activiteiten is het verzamelen van data een essentieel onderdeel geworden van het veilig en efficiënt opereren op de open zee. Deze data, afkomstig van een verscheidenheid aan bronnen zoals sensoren, satellieten en monitoringssystemen, biedt waardevolle inzichten en voordelen die verder reiken dan alleen operationele efficiëntie.

pexels-lachlan-ross-6510292

Primaire processen beschermen

Vanwege het hybride karakter van de maritime sector vormt communicatie een essentiële rol voor het totale proces op schepen, productielocaties of windmolenparken op zee. De communicatie op zee beperkt zich niet alleen tot voice of video data, maar volledige procesinformatie over de algehele staat van de systemen vormen een belangrijk onderdeel van hedendaagse communicatie. Het aanpassen van firmware, beveiligen van netwerken of remote beheer en alarmering zijn essentieel op zee. Met de oplossingen van Prodek als het gaat om industriële routers, data communicatie of HMI/SCADA oplossingen bieden we altijd een passende oplossing om uw primaire processen op zee te bewaken.

Gerelateerde oplossingen

data-center-blog

ICONICS

Geavanceerde software voor moderne industrie

Software

Vacatures

Meer weten?

rene

René de Theije

Consultant

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor het slim beheren van vitale processen? Onze specialisten vertellen u graag meer.