pexels-panumas-nikhomkhai-17489160

Wat is DCIM?

DCIM meet en visualiseert alle datacenterstatistieken zoals EER, PUE, iPUE, CUE, WUE en de tooling om deze statistieken te gebruiken voor het optimaliseren van uw dagelijkse activiteiten. DCIM bewaakt kritische stroom- en koelingsmiddelen in realtime en levert voorspellende analyses, prestatie-optimalisatie en visualisatie en lagere onderhoudskosten. Door machine learning en analyses in te zetten, wordt realtime beheer van de levenscyclus van assets mogelijk.

Universele Connectiviteit

Onze DCIM-technologie brengt de kracht van onze volledige DCIM-oplossing naar elke smartphone, tablet, PC of laptop. U hoeft niet langer te schakelen tussen verschillende pc’s, servers en systemen om de gegevens te vinden die u nodig heeft. De DCIM-oplossing kan verbinding maken met elk apparaat, asset of systeem in uw datacenter via universele connectiviteit, zodat u vanaf één plek de controle overneemt.

Recources

DCIM stelt u in staat om capaciteits- en procesplanningsproblemen te overwinnen door u het antwoord op deze vragen te geven. U zult begrijpen waar de beste locatie voor extra hardware is gebaseerd De beschikbaarheid van: - Koeling - Rackruimte - Stroom (inclusief stekker) - Netwerk

Identificatie

Met DCIM kan de gebruiker lijsten met activa of items maken op basis van specifieke kenmerken, zodat u activa eenvoudig kunt identificeren op basis van afdeling, locatie of merk. Met het DCIM-systeem kunt u ook eenvoudig nieuwe apparatuur toevoegen op basis van de uitgebreide activabibliotheek die we vooraf in ons systeem hebben geconfigureerd.

Besparingen

Met DCIM kunnen datacenters tot 75% besparen op CAPEX-uitgaven, door inzicht te krijgen in waar investeringen het beste kunnen worden gedaan en door de resultaten van eerdere energie-initiatieven te monitoren. Deze preventieve verschuiving stimuleert gedragsveranderingen en zorgt ervoor dat doelstellingen worden behaald.

GERELATEERDE OPLOSSINGEN

Snelle, betrouwbare en robuuste plant historian. Ontwikkeld voor missie-kritische applicaties.

ReportWorX™64 is een krachtige rapportagetool die gegevensvolumes omzet in productie-intelligentie. ReportWorX64 stelt gebruikers in staat rapporten te maken met behulp van gegevens die vanuit elke bron binnen elk systeem zijn geïntegreerd.

Met IoTWorX™ combineert ICONICS haar bewezen HMI/SCADA-, analyse en mobiele oplossingen met geavanceerde IoT Gateway software. Deze kan zowel in de cloud als op locatie draaien en maakt remote beheer en/of data collectie extreem eenvoudig.

Ook interessant voor jou

image-008

Partners

De oplossing wordt verzorgt door onze partners.

Lees meer
image-009

Over ons

Wij analyseren data en bedenken de oplossing.

Lees meer

Vacatures

Meer weten?

rene

René de Theije

Consultant

Wilt u meer weten over onze oplossingen voor DCIM? Onze specialisten vertellen u graag meer.