pexels-marc-mueller-380769

Maak uw vastgoed toekomstbestendig

Een van de grootste uitdagingen in stedelijke ontwikkeling en vastgoedbeheer is het creëren van gebouwen die niet alleen duurzaam en milieuvriendelijk zijn, maar ook aangepast aan de behoeften en comfort van de medewerkers. Traditioneel vastgoedbeheer heeft vaak te maken met inefficiënte energieconsumptie, gebrek aan flexibiliteit en beperkte controle over de verschillende systemen in een gebouw.

IBSS_digital_twin

Onze oplossing - van sensor tot cloud

Van een eenvoudig kantoor tot wereldwijde portfolio’s, de ICONICS IBSS Twin is volledig geïntegreerd met Microsoft Azure om een ongeëvenaarde schaalbaarheid, veiligheid en beveiliging van uw data in de cloud te bieden. Van sensor tot cloud; onze IBSS oplossing maakt gebruik van geavanceerde ICONICS technologie, zoals IoT-sensoren, automatisering en gegevensanalyse, om gebouwen te transformeren tot intelligentere, adaptieve en gebruiksvriendelijke omgevingen. Met onze rijke UX software suite kunnen eigenaren, beheerders en gebruikers gebouwen of hun werkplek op afstand bewaken en beheren, energieverbruik optimaliseren, veiligheid verbeteren en de algehele gebruikerservaring verrijken.

Ongeëvenaarde gebruikerservaring

Creëer verbonden, comfortabele en heerlijk consistente ruimtes voor uw mensen. Gebouwen zijn niet langer een plek waar we alleen maar ons dagelijkse werk doen, het zijn troeven voor het aantrekken, behouden en versterken van talent. Dit noemen we de Hybride Werkplek . ICONICS heeft een reeks gebruikerservaring-apps ontworpen en geïmplementeerd, apps die zijn gebouwd voor gezondheid, welzijn, productiviteit en gemeenschap.

Bedenk opnieuw wat er mogelijk is met AI

Wij zijn van mening dat gebouwen moeten leren van het verleden en de toekomst moeten helpen voorzien. Van Machine Learning voor complexe data tot predictive analytics voor geoptimaliseerde onderhoudsregimes, samen met Microsoft herdefiniëren we de kunst van het mogelijke.

Schaalbaarheid in de cloud met Azure Digital Twins

IBSS en vele andere technologieën van ICONICS zijn al cloud-ready met Microsoft Azure – dit biedt onze klanten ongeëvenaarde cloud-schaalbaarheid en beveiliging (op alle systeemniveaus – van apparaat, tot de edge, tot de cloud). Op dit moment maakt onze Intelligent Buildings Software Stack (IBSS) gebruik van IoT Hub, Virtual Machines, Azure Web Apps, Active Directory en vele andere cloudtechnologieën van Microsoft om de verbinding tussen mensen, gebouwen en apparaten te modelleren in een unieke data digital twin.

Een IoT-enabled Data Digital Twin voor de gebouwde wereld

MOBIELE APPLICATIE

Creëer ervaringen die het delen waard zijn. Betrek uw mensen en verhoog de productiviteit.

 

 

 

 

TABLET TOEPASSING

Creëer inspirerende, persoonlijke en productieve vergaderervaringen via een intuïtieve toepassing voor ruimtebeheer en ruimteboeking.

KIOSK-TOEPASSING:

Creëer productieve ruimtes en inspirerende ervaringen via IoT-enabled wayfinding-kiosken en digital signage.

Gerelateerde oplossingen

data-center-blog

ICONICS

Geavanceerde software voor moderne industrie

Software